2008. június 21., szombat

Megemlékezés a Cseh és a Holland válogatottról

Arról szól a mese, hogy az idei EB az igazából nem kontinenshez tartozó országok malacait dicséri.Ezek a malacok nagyon jól vannak nevelve.Igazi foci malacok.Az utolsó pillanatig nem szólnak bele a játékba.
Tegnap, a török-horvát meccsen a a hosszabbítás utolsó percében rúgott gólt a török malac.Ezzel csak az a baj hogy a horvátok az utolsó előttiben rúgták volna a győztes gólt (@).Ilyen lelki mélypont után egyértelmű volt, hogy a törökök mennek tovább, mert így nem lehet 11-eseket lőni, mikor már biztos volt a tovább jutás.
Ma a holland-orosz meccsen Reális volt a kétszer 15 perc hosszabbítás.De az, hogy a vége előtt 4 perccel az oroszok gólt lőnek, és 2 perccel később találnak még eggyett az már nem.Szerintem legesélyesebb, és számomra legszimpatikusabb csapat búcsúzott most az EB-től.
Másik fájó sebem, hogy a csehek kiestek.A hollandok és a csehek voltak a favoritok.Jó, azt gondoltam, h a csehek nem nyerhetik meg a bajnokságot, de egy elődöntőt megérdemeltek volna.Újfalusival a védelemben meg pláne.
A megoldás minden bajra pedig már megszületett.Mivel eddig minden olyan csapat kiesett akire fogadtunk, ezért most a törökökre és az oroszokra fogunk fogadni a wiw-en.Így talán elkerülhetjük azt a számomra abszurd eshetőséget, hogy orosz-török döntő legyen. Azért azt az ambivalenciát. Európa Bajnokság orosz-török döntővel, remélem mindenki érzi.
Tegyünk róla, hogy ne így történjen.Mindenki írjon emailt Uri Geller-nek , hogy segítsen elkerülni az Eb megszégyenítését.Legvégső esetben pedig betesszük a kapuban MAMA GÉSÁT(Soma a megaizéből).Valószínüleg betöltené a kaput.

HOLLANDI és CSEHORSZÁG zászlaja

Nincsenek megjegyzések: